Granola rotsjes

Ik ben dol op chocolade! Dus een simpel recept met chocolade en mijn granola mag niet ontbreken. Deze granola rotsjes zijn super simpel te maken en heerlijk voor bij de koffie!

 

Benodigdheden

 

Bereidingswijze

Smelt de chocolade au bain marie. Als je chocola helemaal gesmolten is, roer je de Écht Pien Super granola erdoor. Goed mengen. Dan maak je op een stuk bakpapier 10 kleine hoopjes van het chocolademengsel. Je kan er altijd meer of minder maken, hangt ervan af hoe groot je ze wil hebben. En dan komt het moeilijkste; wachten tot de chocola gestold is! Dat duurt ongeveer 1,5 uur. Ik laat ze altijd gewoon op het aanrecht staan. Kan je niet wachten, dan kunnen ze ook in de koelkast of vriezer. Maar dan kan je er wel een witte waas over heen krijgen en ik vind het zelf mooier als ze een beetje glanzen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.