Mini aardbeien granola taartjes

Deze mini aardbeien granolataartjes zijn echt een traktatie. Op zondag zin om lekker de hele dag in de keuken te staan? Dan is dit een perfect recept!

 

Bereidingswijze

1. Smelt 2 eetlepels kokosolie in een pannetje. Doe daar een eetlepel honing bij. Haal het pannetje van het vuur en roer er 150 gram Granola van Écht Pien door.

2. Laat het een beetje afkoelen en roer een eiwit door het mengsel.

3. Neem dan een muffinvorm. Doe daar papieren muffinbakjes in zodat je ze er makkelijker uit krijgt.

4. Verdeel de granola over de bakjes en bak ze 20 minuten in een voorverwarmde oven van 175C.⁠


Laat ze dan volledig afkoelen.

5. Maak de vulling door 400 gram kwark naar smaak te mengen met jam.

6. Week 10 blaadjes gelatine in koud water.

7. Verwarm dan een eetlepel jam en twee eetlepels water in een pannetje.

8. Knijp de gelatine uit en laat het oplossen in het pannetje. Goed roeren.

9. Doe dan, van het vuur af, twee eetlepels kwark bij de gelatine.

10. Roer tot je een egaal mengsel hebt en giet vervolgens alle gelatine bij de kwark.

11. Even doorroeren en de granolabodems ermee vullen. 2 uurtjes op laten stijven in de koelkast en serveren met verse aardbeien.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.