Granola repen

Een gezond en lekker tussendoortje is zo gemaakt met de Chocolade granola van Echt Pien. 

 

Benodigdheden

  • 400 gram Écht Pien granola
  • 150 gram dadels zonder pit
  • 2 tl kaneelpoeder
  • 2 el honing of dadelstroop (voor de vegan variant)
  • 2 el kokosolie

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 160 graden

2. Verwarm de kokosolie en roer de honing erdoor.

3. Doe de granola met de dadels in een blender tot je een plakkerige massa krijgt. Voeg de kaneel en het oliemengsel toe.

4. Stort het granolamengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal en strijk het geheel glad met de achterkant van een (natte) lepel.

5. Zet in de oven en bak 10-15 minuten.

6. Laat dan afkoelen en snijd in repen.

7. Bewaar ze in de koelkast.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.