Algemene voorwaarden

Tilburg, 9 maart 2020

 

Welkom bij Écht Pien!

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden bepalen wat de wettelijk bindende voorwaarden zijn bij het gebruik van onze website www.echtpien.nl en de diensten en producten die via onze website worden aangeboden.

Mocht je contact met ons willen opnemen, dan kun je ons een mailtje sturen. Ons algemene mailadres is info@echtpien.nl

Wij hebben het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Je stemt er mee in dat steeds de laatste versie van de algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

 

Écht Pien is gevestigd in Tilburg met KvK-Nummer 74891057 en BTW nummer: NL196028565B01

Wat verkopen wij?

Écht Pien verkoopt overheerlijke, gezonde granola aan particulieren (online en offline) en bedrijven zoals hotels, restaurants en winkels. 

 

Privacy Beleid

Uiteraard voldoet Écht Pien aan de privacyregels, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Zo heeft de koper altijd de mogelijkheid om zijn/haar persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. 

Uiteraard zal Écht Pien  de door de afnemer ingevoerde gegevens opslaan in een bestand. De gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de afnemer en worden zo lang bewaard als nodig is om eventuele problemen met de uitvoering van de bestelling op te lossen. Uiteraard garandeert Écht Pien dat alle persoonlijke gegevens met zorg worden behandeld. De persoonsgegevens van de koper worden niet gedeeld met derden, behalve voor de uitvoering van de bestelling. Écht Pien mag de gegevens van de afnemer gebruiken om reclame te maken voor producten bij de afnemer.

Als je bij ons wilt bestellen kan je dat doen met of zonder account. Wanneer je een account wil aanmaken om in de toekomst makkelijker te kunnen bestellen moet hiervoor je persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze persoonlijke gegevens dien je naar waarheid in te vullen en deze dienen actueel te zijn. Wij beschermen je persoonlijke gegevens goed; zie ook onze Privacy statement op onze website. Gebruik een sterk wachtwoord voor je account en geef je wachtwoord nooit aan anderen. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van je account (bijvoorbeeld: als een ander met je wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).

 

Betalingen

De prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. Prijzen zijn altijd inclusief de BTW.

Je kunt in onze webshop betalen met IDEAL. Er worden kosten gerekend voor verzenden. Maar de producten kunnen ook, gratis, worden afgehaald bij Duvelhok, St Josephstraat 133 te Tilburg. Dit dient dan te worden aangegeven bij de bestelling.


Verzending

Voor bestellingen die binnen Nederland worden verzonden, geldt een verwachte verzendtijd van 1-4 werkdagen. De verwachte levertijd is in werkdagen, wat betekent dat er geen rekening moet worden gehouden met weekeinden en nationale feestdagen. 

Omdat het product per bestelling wordt gemaakt, zijn de producten vers en kan de levertijd minder dan 4 dagen zijn, maar nooit meer dan 4 dagen (tenzij anders vermeld ivm lever problemen vanuit onze leverancier).

Wij leveren je bestelling af op het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. 

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de verwachte levertijd. 

De pakketjes worden verstuurd met PostNL De verzendkosten zijn  €6,50 per pakket. Voor een proefpakket betaald de klant 1,95 aan verzendkosten.

Woon je in het buitenland? Neem dan even contact met ons op en dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor verzending naar jouw adres.


Aansprakelijkheid

Bij Écht Pien besteden wij de uiterste zorg aan onze producten en het voldoen van de eisen van voedselhygiëne. Onze kwaliteitseisen zijn hierbij ook heel hoog. 

Helaas kunnen wij niet garanderen dat onze dienstverlening altijd perfect zal verlopen, wel doen wij natuurlijk onze uiterste best. Zien wij dat er iets fout gaat, dan houden wij u hiervan op de hoogte en bespreken wij dan de mogelijke opties.

Écht Pien heeft het recht een al geaccepteerde bestelling te annuleren, dit laten wij u uiteraard telefonisch of via de mail weten. Wij zijn hier dan niet aansprakelijk voor. 

Als gebruiker van onze dienst ben jij verantwoordelijk voor het gebruik dat je maakt van onze dienst. Eventuele intoleranties of allergieën behoren tot de risicosfeer van de gebruiker, en degenen met wie deze gedeeld worden. Écht Pien kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele hierdoor ontstane schade en/of gezondheidsproblemen bij jouzelf of derden.

Heb je eventuele klachten? Laat dit ons binnen 48 uur weten door een mail te sturen naar info@echtpien.nl 

 

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto's, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom.
Je mag hier geen inbreuk op maken. 


Heb je een klacht?

Bij Écht Pien hopen wij uiteraard dat wanneer jij een bestelling plaatst dat jij hier intens van geniet. Mocht dit niet het geval zijn, laat dit dan even weten! 

Stuur je klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@echtpien.nl Wij zullen de klacht zo snel in behandeling nemen. Uiterlijk binnen vijf dagen nadat we de klacht hebben ontvangen.

 

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing